Nieuwsbrief nr. 380

Gereformeerde Kerk (PKN) Lunteren

Avondmaal kerk
Beste [subscriber:firstname | default:reader] [subscriber:lastname | default:reader]

Reserveren voor kerkdiensten (puntsgewijs)

1. U (en uw gezin) dient gezond te zijn. 2. U moet zich inschrijven. a. Als uw wijk de zondag waarvoor u wilt inschrijven aan de beurt is hebt u vanaf 2 weken ervoor kans om in te schrijven. b. Vanaf de woensdag voor die dienst kan iedereen (dus ook mensen uit andere wijken) inschrijven. 3. Hoe kunt u inschrijven? …

Meer lezen

Kerkdiensten

Beste gemeenteleden, vanaf 5 oktober 2020 zijn de richtlijnen vanuit de overheid ten aanzien van de kerkdiensten aangepast. De PKN adviseert om in de eredienst met maximaal 30 personen samen te komen. Hieronder vallen niet de vaste medewerkers van de kerk, (dominee, ouderling, diaken, koster, welkomheters en beamerteam). Ook het zingen wordt door de PKN sterk afgeraden, in onze gemeente …

Meer lezen

Bloemengroet

De bloemen van a.s. zondag gaan met de groet van de gemeente naar fam. Hendriksen, Zwarte Water 16

Bijbel verhaal Kindermoment 20201115

Er zijn tien meisjes. Ze zijn op weg naar een bruiloftsfeest. Allemaal hebben ze mooie kleding aan. Ze hebben lampjes meegenomen, want het wordt al avond. Die lampjes zijn handig want ze geven licht in het donker. Ze lopen een stukje langs de weg en wachten totdat de bruidegom langskomt en hen meeneemt naar de plek van het feest. Alle …

Meer lezen

Bekercollecte De Hoop


De Hoop is een christelijke ggz-instelling met een krachtige boodschap. De organisatie met als bron ons geloof, biedt hulp aan mensen, ongeacht hun achtergrond, wanneer zij te maken hebben met psychische problemen of verslavingsproblemen.Goede, deskundige zorg mét een hoopvol toekomstperspectief.

Erediensten

Zondag 15 november Viering Heilig Avondmaal

10:00
dr. W. van Iperen, Barneveld

Reserveren!!!Ouderling van dienst
Jan Hassink
Goos van der Kemp

Diaken van dienst
Marius v.d. Hoeven


Organist
Job André


OppasdienstKindernevendienstBeamerdienst
Nora


Bloemendienst
G. Hazeleger


Collecte
Kerk
Onderhoudsfonds


Bekercollecte Diaconie

19:00
ds. R.G. van der Zwan, Amersfoort

Reserveren!!!Organist
Ed Keijzer


Luister en kijk naar de dienst

Bekijk de Liturgie van de diensten


Gezinsdienst

Op zondag 29november zal er een gezinsdienst worden gehouden. Voor de kinderen is er oppasdienst en nevendienst geregeld!!!
Onze ambulant predikant Henk Makkinga zal voorgaan. We starten die zondag met het adventsproject 🌟
Reserveren !!!
Leuk wanneer we de kerk vol krijgen met jonge gezinnen!!!!
Kan je 29november niet, de volgende gezinsdienst is op 20 december

Van de beroepingscommissie

De beroepingscommissie roept de gemeente op om namen in te dienen van mogelijke predikanten voor onze gemeente die voldoen aan de profielschets (zie ‘Contac’t van oktober). De namen graag mailen naarton@vvuren.nl. U kunt de namen ook persoonlijk doorgeven aan één van de leden van de beroepingscommissie: Jan Bouwsema, Alide Bouwsema, Jan Hassink, Ab Welgraven, Sieneke Kraai, Johan Kraai, Marjolijn Agterberg en Ton van Vuren.’ Bekijk de Profielschets

Kerstboom hal.


Het duurt nog even, maar….voor je het weet is het Kerst.
Vanaf 1ste advent, 29 november, zetten we de kleine Kerstboom weer in de hal van de Kerk. Alleen dit keer vragen wij u mee te helpen de boom te vullen met zelf gemaakte Kerst ballen of sterren of andere leuke versiersels.
We zien het tegemoet.
Veel knutselplezier !

Uw kostersechtpaar, Ria & Anne Hazenberg

( PS Mocht het zo zijn dat u in deze coronatijd niet in de Kerk kan komen, mag u het op zaterdagochtend ook in de boom komen hangen of u geeft het af op ons adres, Hermelijnlaan 35 )

Mededelingen voor de Nieuwsbrief, website of Contact

Met het afscheid van onze predikanten moeten er ook enkele aanpassingen in de communicatielijnen plaatsvinden. De pastorie kan immers geen rol spelen in de berichtgeving naar de gemeente.
Alle berichten voor beamer, de wekelijkse digitale nieuwsbrief, website of Contact kunnen vanaf nu worden gestuurd aan: redactiecontact@gklunteren.nl. Wilt u bij het bericht aangeven waar u het geplaatst wilt hebben? Geeft u daarbij één of meerdere van de volgende mogelijkheden aan:
  • Nieuwsbrief (korte mededelingen op zondagmorgen via de beamer)
  • Digitale nieuwsbrief (wekelijkse e-mail berichten op zaterdagmorgen)
  • Website
  • Contact
De deadline voor berichten voor nieuwsbrief (beamer) en digitale nieuwsbrief is elke donderdagavond om 18:00 uur. De redactie kan deze berichten inkorten. De deadline voor berichten in Contact blijft hetzelfde en staat met regelmaat in Contact.
Redactie Contact
Uitschrijven | Abonnement beheren
Gereformeerde Kerk Lunteren
Oranjestraat 31
6741 CV Lunteren
facebook