Nieuwsbrief nr. 404

Gereformeerde Kerk (PKN) Lunteren

nieuw begin
Beste [subscriber:firstname | default:reader] [subscriber:lastname | default:reader]

Kerkdiensten


Kerkdiensten zijn weer te bezoeken ( alleen via Reserveren) en natuurlijk ook online mee te maken, dus via kerkdienstgemist.

Reserveren kan op de website door op de knop "Reserveren" te klikken.

U kunt ook op onderstaande knop klikken.

Bloemen

De bloemen van deze zondag gaan met de hartelijke groeten naar
Mw. Carla Bol-Dijkhuizen, Wuitekampweg 9, i.v.m. haar 80
e verjaardag op 6 april.

Erediensten 11 april

Erediensten 20210411

Luister en kijk naar de diensten
Bekijk de Liturgie van de diensten
Bekijk de Liturgie van de diensten (printversie)


Tomas ontmoet de levende Jezus

Tomas ontmoet de levende Jezus
Eerst zien dan geloven. Veel mensen hebben die houding. Ze willen het bewijs zien dat iets echt is of echt mogelijk is. Anders word je misschien voor de gek gehouden. Wat je met je eigen ogen ziet, is het bewijs dat het klopt of de waarheid is. Is dat een goede houding? Of kun je ook iets waar of echt …

Meer lezen
Klik op één de onderste knoppen om te downloaden:

Kerkdienstgemist.nl

Kerkdienstgemist.nl
Beste mensen,Even er tussen uit, een weekendje weg, frisse neus halen, uitwaaien op het strand en het hoofd leeg maken dat lukte tot zondag jl. 5 minuten voor 10.Onze telefoon begon te rammelen en het ene berichtje na het andere kwam binnen, "we kunnen geen verbinding krijgen met Kerkdienstgemist, doe wat " en daar begon het denkwerk weer te draaien en bleek …

Meer lezen

Koffietijd en meer...

Beste dames, komende zaterdag 17 april staat de volgende koffieochtend gepland. Deze keer niet via de Whatsapp groep, maar tussen 10 en 12 uur kunnen jullie wat leuks komen ophalen op het kerkplein. Zo kunnen we elkaar ook weer even op gepaste nabijheid ontmoeten!
We hopen jullie dan te zien!
Groetjes Edith

Wandeltheater Dolorosa


Wandeltheater Dolorosa trekt al ruim 13 duizenden bezoekers uit heel Nederland en België. De bezoeker ziet het leven Jezus uitgebeeld in vele levende standbeelden, moderne dans, toneel, live muziek en beeldende kunst. Het verhaal is zonder woorden, maar vol emotie. Een gids leidt de bezoekers langs de verschillende onderdelen uit dit schouwspel. Door kijken, luisteren en beleven komt het verhaal tot leven. Sterker nog, bezoekers staan er middenin. Het theater is niet zwaarmoedig en triest, maar juist vol hoop en verbinding.
Bekijk hieronder de shortmovie:
.
Wandeltheater
Uitschrijven | Abonnement beheren
Gereformeerde Kerk Lunteren
Oranjestraat 31
6741 CV Lunteren
facebook