Omzien naar elkaar”

Actie “Omzien naar elkaar”

De jaarlijkse actie van de Roemenië Commissie,  “Omzien naar elkaar”, waarbij Lunterse kerkleden een kaart sturen naar een Roemeens gezin in onze zustergemeenten begint op zondag 29 september. In de hal van de kerk kunt u een envelop uitzoeken. 

Bent u niet in de gelegenheid om een envelop mee te nemen , dan bezorgen we die graag. Voor info: 06-46347118 of mvendel@wxs.nl

De gevulde enveloppen mogen in de kerk ingeleverd worden of bij  Harry van Ramshorst ( Mielweg 50, Lunteren) Ina van de Vendel (Meikade 57, Ederveen), of bij Dierenspeciaalzaak ‘Tom en Tineke’, Dorpsstraat 125.   

Een groep mensen die meegeholpen hebben met het renoveren van de kerk in Noszoly hoopt op 20 oktober naar de feestelijke inzegening te gaan. Deze mensen nemen uw groeten mee. De brieven worden samen met een pakketje groenten zaad meegenomen naar onze zustergemeenten. De zadenpakketten bevatten voldoende zaden om groenten te kweken voor een heel gezin. Het is zelfs mogelijk dat er groenten ingemaakt kunnen worden voor de winter.

Hartelijk bedankt namens de broeders en zusters in Roemenië

Vergelijkbare berichten