Erediensten & Agenda

Op deze pagina’s treft U per maand een overzicht aan van alle activiteiten die in het kader van de Gereformeerde Kerk van Lunteren worden georganiseerd. Ook de kerkdiensten zijn er in opgenomen. Wanneer u op de activiteit klikt dan komt er extra informatie tevoorschijn als dit van toepassing is.

aug
18
do
Oranjerie @ Gereformeerde kerk
aug 18 @ 10:00 – 11:30
aug
25
do
Oranjerie @ Gereformeerde kerk
aug 25 @ 10:00 – 11:30
sep
8
do
Seniorenmiddag @ Maranatha Kerk
sep 8 @ 14:30 – 17:00

Seniorenmiddag met Otto de Bruijne

D.V. donderdagmiddag 8 september zal er om 14.30 uur weer een seniorenmiddag in de Maranathakerk worden gehouden. Deze middag hoopt dhr. Otto de Bruijne bij ons te gast te zijn. Verschillende jaren presenteerde hij diverse televisieprogramma’s  voor de Evangelische Omroep, daarnaast is hij spreker en kunstenaar. De veelzijdigheid van zijn werk, zijn passie en geloof zal Otto deze middag met ons delen. Wie zien uit naar een mooie en inspirerende middag. Alle senioren van zijn harte welkom. Dit hartelijk welkom geldt ook als u nog niet in de betreffende doelgroep valt  maar wel graag deze middag mee wilt maken.

sep
12
ma
Alpha-avonden @ Muldersschuur
sep 12 @ 19:30 – 21:30

Alpha avonden bij de Vluchtheuvel.

Waarin kun je God herkennen, wat leert Jezus ons, kun je de Heilige Geest zelf ervaren? Allemaal vragen waar wij met elkaar over na denken op de alpha avonden. In de Mulderschuur gaan wij vanaf 26 september tot januari in 12 maandagavonden  en een zaterdag met de deelnemers op reis.  Een gezamenlijke reis door het leven om te ontdekken wat het geloof voor ons mag betekenen. Het bijzondere is dat iedereen zijn eigen reis maakt, je hebt immers allemaal je eigen ervaringen, indrukken en opvoeding gehad.  Dit mag je op de alpha avonden met elkaar delen, en zo ben je samen op reis en help je elkaar om te ontdekken wat God voor ons in petto heeft.

Wil je meer informatie of wil jij je voor de alpha avonden opgeven dan kun je contact opnemen met Martin van de Vendel 0655196291, of mgvdvendel@gmail.com. Ook is er 12 september vanaf 19:30 uur een informatie avond in de muldersschuur, Roskammersteeg 5 in Lunteren

Alpha team Lunteren