Israëlreis 2023

Er is geen land als Israël. Het land waar God Zijn Naam aan heeft verbonden. Het is het Beloofde Land. Waar de Here Jezus is geboren en geleefd heeft.

Door een bezoek aan het land van de Bijbel komen de verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament heel anders tot ons en gaan voor ons leven.

Daarom wil ik graag een 10-daagse groepsreis organiseren van dv maandag 4 september t/m woensdag  13 september 2023.  Een reis, die begint in het noorden van Israël en eindigt in Jeruzalem.   In het noorden  willen we o.a. Beth El en Silo bezoeken, als ook de plaatsen rondom het meer van Tiberias, zoals Kapernaum en Tabgha – de plaats van de broodvermenigvuldiging-. Ook een boottocht op het meer staat op het programma.

En dan naar Jeruzalem, de stad van de Grote Koning. Hier gaan we ook van alles bekijken. De Klaagmuur, Gethsemane, Bethesda, Graftuin, we hebben een sabbathsmaaltijd bij Hineni, etc. Ook Yad Vashem en een lichtshow in de Citadel staan op het programma. Natuurlijk ontbreken Massada en de Dode zee niet.

Kortom een boeiende reis met een geopende Bijbel.  Ik nodig u uit om mee te gaan. Informatie en het programma kunt u bij mij aanvragen: Leo van Koesveld. Telefoon: 483660. Email: blvankoesveld@hetnet.nl

Vergelijkbare berichten