Nieuws

Kerkdienstgemist.nl

Beste mensen,
Even er tussen uit, een weekendje weg, frisse neus halen, uitwaaien op het strand en het hoofd leeg maken dat lukte tot zondag jl. 5 minuten voor 10.
Onze telefoon begon te rammelen en het ene berichtje na het andere kwam binnen, “we kunnen geen verbinding krijgen met Kerkdienstgemist, doe wat ” en daar begon het denkwerk weer te draaien en bleek de wifi oké te zijn in Zeeland, maar Kerkdienstgemist…    🙁

Maandagmiddag alvorens het overleg met CRK dhr. v. Vuren eerst Kerkdienstgemist gebeld en uitgelegd wat er aan de hand is. Van hun zijde kregen we de mededeling dat bij hen alles in orde is. In overleg met hen is er die avond een kleine aanpassing gedaanin de Kerk maar dat had helaas geen effect . 
Dinsdag is er weer overleg geweest met Kerkdienstgemist en is er contact opgenomen met de firma SchaapSound, waarschijnlijk zou er of een software fout, of een defect in de streamer (zender) in de Kerk zitten.
Nu meende ik dat de fout bij Kerkdienstgemist zat en de firma SchaapSound was het met me eens, want zodra de dienst afgelopen is kan je alles zonder storing weer terug zien en is het dus goed aangekomen, maar …. we zaten achteraf fout.

Vrijdag aan’t begin van de middag is de firma SchaapSound geweest voor het probleem.
De streamer (zender) is nagekeken (software en instellingen) nergens zat er iets fout.
Er is toen voor de zekerheid bepaalde instellingen aangepast zodat er een nog betere verbinding zal zijn, maar toen……
…..op het moment dat er een andere camera beeld ( bv. van preekstoel naar staande microfoon) kwam sprong de streamer in de fout en begon de App van kerkdienstgemist te zoeken en stopte de uitzending en dat was iets wat niet zou kunnen, welke instelling ze ook veranderde het probleem bleef. met andere woorden de streamer begon op dat moment z’n eigen leven te
leven. Dit was toen genoeg reden om de gehele streamer te vervangen voor een nieuwe.

De nieuwe is geplaatst, we hebben deze meerdere malen getest en hebben deze goed bevonden.

Wij wensen dat u de Diensten weer met vreugde thuis kunt mee beleven.

Namens uw kostersechtpaar een Gezegende Dienst, live of “online”  !
Ria & Anne Hazenberg

Vergelijkbare berichten