Alpha avonden bij de Vluchtheuvel.

Waarin kun je God herkennen, wat leert Jezus ons, kun je de Heilige Geest zelf ervaren? Allemaal vragen waar wij met elkaar over na denken op de alpha avonden. In de Mulderschuur gaan wij vanaf 2 oktober tot in januari in 12 maandagavonden  en een zaterdag met de deelnemers op reis.  Een gezamenlijke reis door het leven om te ontdekken wat het geloof voor ons mag betekenen. Het bijzondere is dat iedereen zijn eigen reis maakt, je hebt immers allemaal je eigen ervaringen, indrukken en opvoeding gehad.  Dit mag je op de alpha avonden met elkaar delen, en zo ben je samen op reis en help je elkaar om te ontdekken wat God voor ons in petto heeft.

Wil je meer informatie of wil jij je voor de alpha avonden opgeven dan kun je contact opnemen met Martin van de Vendel 0655196291, of mgvdvendel@gmail.com. Ook is er 25 september vanaf 20:00 uur een informatie avond in de muldersschuur, Roskammersteeg 5 in Lunteren.

Geen interesse voor de alpha avonden, maar wil je wel een keer koken voor de deelnemers, laat dit dan weten, hierin kun je ons ook ondersteunen.

Alpha team LunterenAlpha avonden bij de Vluchtheuvel.

Datum

02 okt 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

Muldersschuur
Muldersschuur
Roskammersteeg 5, 674BV Lunteren
Categorie
QR code