Op weg naar Pasen

Wij nodigen u uit voor een  online Paasviering op 9 maart 2021, s avonds van 19.00-20.00 uur. De PCOB Ede en PCOB Lunteren zijn samen de initiatiefnemers van deze viering die wordt verzorgd vanuit de Maranatha Kerk te Lunteren. Helaas kunnen er geen bezoekers aanwezig zijn, vandaar dat we naar een andere oplossing hebben gezocht om onze leden en de inwoners van Ede en Lunteren iets aan te bieden.

De viering wordt geleid door Marcel Wielhouwer, geestelijk verzorger bij Opella. Hij spreekt over de kruiswegstaties, de lijdensweg die Jezus ging, op weg naar Pasen.  

De woorden en beelden worden afgewisseld met muziek van piano en dwarsfluit. Peter Clarke en Tamara Vlastuin zullen werken spelen van J.S. Bach, F. Schubert, afgewisseld met Paasliederen zoals het bekende Dona Nobis Pacem.  Peter Clarke is concert pianist in Engeland, maar verblijft tijdelijk in Lunteren. Zodoende ontstond de mogelijkheid om hem samen met Tamara de muzikale omlijsting te laten verzorgen.

De online viering op 9 maart 2021  is voor iedereen toegankelijk. Klik op onderstaande link op  maandagavond 9 maart om 19.00 uur voor de live uitzending. Daarna kunt u via dezelfde klink het gehele programma horen en zien als uitzending gemist.

https://kerkdienstgemist.nl/stations/349-Maranathakerk-Lunteren/events/event/15667367-202103091900

Voor vragen kunt u mailen naar ede@pcob50plus.nl

Vergelijkbare berichten