Van de predikant Caroline 20211024

Stuur eens een kaartje… – Mee leven – Overleden – Kinderdankdagdienst

Stuur eens een kaartje…

…naar Maartje van Steenbergen. Helaas gaat het niet goed met haar, en haar reis buiten Lunteren wordt nu vervolgd naar den Bosch. Hopelijk mag zij daar goede zorg krijgen en wat rust vinden. Haar adres is:
Maartje van Steenbergen,
verpleegpost 6,
Postbus 758,
5201 DZ ’s Hertogenbosch.

Zoals men zich iedere avond
onbevangen overgeeft
aan de slaap
zo moet een mens wel eens
de nacht van de onzekerheid ingaan
met enkel een hart vol vertrouwen.
God zal het omarmen en dragen.

Meeleven

De operatie van Hannie van de Hoeve, vd Duijn van Maasdamstraat 23, werd helaas op het laatste moment uitgesteld. Komende maandag staat de nieuwe gepland. Het betekent best even je opnieuw instellen, en dat doet zij met veel moed! Vanaf deze plek willen we haar en wie haar lief zijn dan ook blijven omringen met onze gebeden en heel veel moed en kracht toewensen! Dat de vaardigheden van de artsen en de liefde van God je nabij is.

Onverwacht moest dhr. vd Top, Luntersekade 6C Ederveen, met de ambulance naar het ziekenhuis. Op dit moment is het nog erg onzeker hoe het verder zal gaan en dat maakt best wat machteloos. Ook hem en zijn familie bidden we veel sterkte en kracht toe. Houvast in de nabijheid van onze Heer.

Overleden

In de Honskamp is dhr. den Besten overleden. Komende dinsdag wordt hij vanuit onze kerk begraven. Zijn schoonzoon zal de dienst leiden, dat is erg bijzonder. We wensen allen een goed en troostvol afscheid toe, in dankbaarheid voor dit mensenleven

Kinderdankdag dienst

Op 3 november hopen we om half drie in de Maranathakerk een gezamenlijke kinder – dankdagdienst te houden waarin ik voor het eerst mag voorgaan. Je bent van harte welkom! De dienst is voorbereid met mensen van onze beide
kerken en de kinderen doen ook mee in de viering. Als je het leuk vindt: vraag eens aan je juf of meester, vader, moeder, verzorger, vriendje, buurvrouw of nog iemand anders: waar ben jij blij mee? Waar zou jij voor willen danken. We zijn erg benieuwd!

Voor een ieder: vrede en alle goeds!
Ds. Caroline Oosterveen

Vergelijkbare berichten